Freelance boekhouder

Verkiest u een freelance boekhouder boven een groot boekhoudkantoor? Dan profiteert u daarmee van aantrekkelijke voordelen. Kiest u dan ook nog eens voor Selvi Administratie & Belastingadviseur, dan maakt u kennis met nog veel meer pluspunten. Als dé boekhouder in Den Haag en omstreken vertellen we u graag meer over wat de mogelijkheden zijn, of u nu een particulier of ondernemer bent.

Waarom kiezen voor een freelance boekhouder?

Het vinden van een boekhoudkantoor die perfect aansluit bij wat u zoekt, dat kan best een opgave zijn. U wilt uiteraard niet als een nummertje behandeld worden en het liefst zo kort mogelijke lijnen ervaren. Wat dat betreft is de keuze voor een freelance boekhouder dan al een logische. U profiteert hiermee namelijk van een partij die u door en door kent en precies weet wat u nodig heeft. Een service op maat te bieden hebben is hier de standaard.

Betrouwbaar en een hoge kwaliteit

Het is al snel best spannend om bepaalde administratieve en/of boekhoudkundige taken aan iemand over te dragen. Heeft diegene namelijk wel een goed oog voor detail? Is deze wel in het bezit van alle benodigde kennis? En hoe betrouwbaar is hij of zij eigenlijk? Heel begrijpelijk dus als u huiverig bent voor het inhuren van een freelance boekhouder. Des te belangrijker is het dat uw eerste ervaring direct de best mogelijke ervaring wordt.

Binnen Selvi profiteert u daarom uitsluitend van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij doen er namelijk alles aan om u te ontzorgen op dit gebied. Zo kunt u zich met een gerust hart bezighouden met uw eigen taken die de aandacht vragen, zonder dat u ook maar een moment overmand wordt door twijfels. 

Kom er vandaag nog achter wat we voor u kunnen betekenen

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten. Denk aan het door ons laten verzorgen van de salarisadministratie, belastingaangiftes of juist het ontvangen van deskundig financieel advies. Dit alles hebben we u te bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Bij Selvi betaalt u dus nooit te veel.

Wilt u graag de mogelijkheden verkennen van ons als freelance boekhouder voor uw onderneming, of als particulier? We raden aan om eens vrijblijvend en kosteloos een afspraak met ons te maken. Zo ervaart u al snel precies wie wij zijn, waar we voor staan en wat we voor u kunnen betekenen.

Maak gebruik van één van onze snelle contactmogelijkheden, zoals het telefonisch contact opnemen, het sturen van een e-mail of het invullen en digitaal verzenden van ons aanvraagformulier.

Selvi administratie voor ZZP en MKB

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info over cookies vind u hier: https://www.selviadministratie.nl/privacy-policy/

Contact