Over ons

Betrouwbaar en gecertificeerd

Selvi biedt u de betrouwbare en gecertificeerde boekhouddiensten die u wenst. Het brede aanbod aan diensten, voldoen aan een breed scala aan zakelijke en persoonlijke behoeften. Dit mede dankzij vervult door ervaren boekhouders en belastingadviseurs.

Focus op communicatie en kwaliteit van diensten

Een kantoor dat zich focust op communicatie en kwaliteit, betekent voor u dat uw zorgen op het gebied van fiscaal en financieel administratie helemaal van u ontnomen wordt. Onze klanten hebben meer tijd en concentratie voor hetgeen wat echt toe doet in de onderneming.
Wij zijn onder kantoortijden op locatie in Den Haag en telefonisch makkelijk te bereiken.

U besteedt aan ons uw boekhouding uit, wij ontzorgen u van uw boekhouding

Voorzien worden van uitzonderlijke dienstverlening is mogelijk als u daar voor kiest. Tijd is waardevol, daarom zullen we als kantoor Selvi Administratie alles ervoor doen om uw administratie zo secuur mogelijk te verzorgen dat betekent dat uw zorgen onze zorgen zullen worden.

Selvi Administratie
& Belastingadviseur

Administratie Den Haag

Gespecialiseerd in financiële administratie

Administratie

Boekhouder in Den Haag en omstreken

Boekhouder Den Haag

Voor ZZP en MKB- ondernemingen

Belastingadviseur Den Haag

Rapportage en analyse

Boekhouders Den Haag

Persoonlijk advies

Freelance boekhouder Den Haag

Communicatief en bereikbaar

-aLi-
-aLi-
02/04/2022
Sinds een tijdje heb ik een overstap gemaakt van mijn oude boekhouder naar de heer Selvi met voorname als reden dat deze oude boekhouder zaken uitstelde, onbereikbaar was, veelte druk had en een overbodig hoge prijs hanteerde. De heer Selvi en zijn kantoor Selvi administratie heeft mij een ander soort ervaring als ondernemer gegeven door zijn bereikbaarheid, aanwezigheid voor mijn bedrijf, zorg voor mijn boekhouding en het uitstekende werk die er zijn geleverd. Onlangs dat deze boekhouder in Den Haag is gevestigd, ik in Borculo is alles mij zeer duidelijk en merk ik dat ik veel meer overzicht heb in mijn cijfers. Top service, uitstekende kwaliteit en bij de tijd van zaken. Bedankt, voor jullie vriendelijkheid en zorg.
Liam Niemeijer (Stream&Social)
Liam Niemeijer (Stream&Social)
21/03/2022
Na twee andere boekhouders te hebben versleten ben ik blij dat ik nu eindelijk bij een goede, betrouwbare en integere boekhouder ben beland. Een vakprofessional die echt meedenkt met mijn bedrijf en er zelf veel waarde aan hecht dat mijn boekhouding er picobello uitziet. Aanrader!
elegance hairdesign
elegance hairdesign
01/12/2021
Een van de weinige betrokken en kwalitatief boekhouders / belastingadviseurs in Den Haag, waarbij u terecht kunt onder andere als het draait om begeleiding, advies, administraties en belastingen. Dankzij de snelle aanlevering van benodigde documenten en advies. Hebben wij eerste keer een zaak overname gedaan. Wij kunnen u vertellen dat deze procedure snel en secuur is verlopen. 💪🏼
Yusuf Acar
Yusuf Acar
16/10/2021
Na een overstap van mijn oude boekhouder, heb ik gemerkt dat ik veel tijd heb verloren bij hem en geen kennis heb opgedaan in al die jaren. Na 1 jaar kan ik met zekerheid zeggen dat deze administratiekantoor uiterste professioneel en zorgzaam is met administraties. Ze geven je advies en begeleiden je waar nodig.
Mustafa Afkir
Mustafa Afkir
01/10/2021
Goede service, inzicht van zaken en klantvriendelijk.
AMIR GAMES
AMIR GAMES
01/10/2021
Haalt het maximale eruit. Will be back soon💪
Emirhan Demir
Emirhan Demir
13/09/2021
e selvi
e selvi
29/06/2021
Ferkan Kaniyas
Ferkan Kaniyas
01/04/2021
Ahmad Abdulrahman
Ahmad Abdulrahman
06/03/2021
Administratie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info over cookies vind u hier: https://www.selviadministratie.nl/privacy-policy/

Contact