Salarisadministratie

Wilt u uw salarisadministratie uit handen geven aan een deskundig boekhoudkantoor met een jarenlange ervaring, maar wilt u tegelijkertijd niet te veel betalen? Met Selvi Administratie & Belastingadviseur zit u gegarandeerd goed. Wij staan voor u als ondernemer klaar met een interessant pakket aan diensten in de regio Den Haag en daarbuiten. 

Maak gebruik van onze professionals voor uw salarisadministratie

Is tijd ook voor u waardevol en zou u willen dat er meer uren in een dag aanwezig waren? Dan is het tijd om effectiever met uw tijdmanagement om te gaan. Een uitstekende manier om dat te doen, is door het inschakelen van een partij die uw salarisadministratie van u uit handen kan nemen.

Door te kiezen voor ons bedrijf profiteert u maximaal van zowel onze professionele vakmensen als de modernste middelen die er voorhanden zijn. Hierdoor kunt u zich focussen op waar ú goed in bent als eigenaar van uw firma.

Breed pakket aan opties mogelijk

Als administratiekantoor kunnen we overigens veel meer voor u betekenen dan alleen het regelen van de salarisadministratie. Denk aan het overnemen van de gehele boekhouding, het doen van de aangifte VPB, omzet- en/of inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Ontvangt u ook graag professioneel advies en de best mogelijke begeleiding? Selvi is uw partner.

Als hét administratiekantoor in Den Haag en omstreken hebben we uitsluitend vakmensen binnen ons team werken, die hoge kwaliteit service op maat bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Ook hechten we waarde aan korte lijnen. Betrouwbaarheid staat bij ons eveneens hoog in het vaandel.

We staan voor iedereen klaar, ondernemer of particulier

Overigens werken we niet uitsluitend voor ondernemers. Ook particulieren zijn bij ons aan het goede adres. Denk voor het regelen van de jaarlijkse belastingaangifte, of het ervoor zorgen dat u toeslagen krijgt waar u recht op heeft. Vindt u het lastig overzicht te bewaren in uw administratie? Loopt u tegen een gebrek aan kennis aan waardoor het risico op het maken van fouten flink toeneemt? Laat ons ook u ontzorgen.

Meer weten over het uit handen geven van de salarisadministratie, of heeft u andere vragen? Schroom niet om met ons in contact te komen. Dat kan op verschillende manieren, zoals door ons telefonisch te benaderen, een e-mail te sturen of het online contactformulier in te vullen. Het maken van een afspraak met Selvi is geheel kosteloos én vrijblijvend. Laagdrempeliger kunnen we het u niet maken.

Selvi administratie voor ZZP en MKB

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info over cookies vind u hier: https://www.selviadministratie.nl/privacy-policy/

Contact